Diumenge, 9 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ball de Pastorets celebra el 30è aniversari de la recuperació amb una trobada

Abans de Festa Major, el dissabte 27 d’agost tindrà lloc l’acte central de la commemoració dels 30 anys de recuperació del Ball de Pastorets a la Festa Major de Vilafranca. <br />

Els actuals integrants dels Pastorets han convidat 6 colles de pastorets catalanes, totes les que han pogut participar, a una trobada. La festa començarà a les 6 de la tarda amb una cercavila que sortirà de la plaça de la Vila i acabarà al Palau Baltà, on les 7 colles oferiran un ball de lluïment.

Posteriorment, les colles participaran en un sopar plegades, al qual estan convidats tots els exballadors del Ball de Pastorets de Vilafranca.

Idoia Pinedo del Ball de Pastorets aprofita els nostres micròfons per fer una última crida als antics balladors a assistir al sopar i a col·laborar.

La festa també inclourà, quan acabin els balls de lluïment, un parlament de la Dolors Rovira, una de les 3 responsables de la recuperació del Ball de Pastorets fa 30 anys.

La Idoia Pinedo avança el fil argumental del parlament.

La trobada de pastorets commemorativa del trentè aniversari de la recuperació se celebra d’aquí a dues setmanes i escaig, el 27 d’agost, a les portes de la més típica. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: