Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Per previsió de pluja, el concert de diumenge de la Camerata Penedès es trasllada a l’Auditori

Per previsió de pluja, el concert de diumenge de la Camerata Penedès es trasllada a l’Auditori

Pel que fa l’espectacle d’ERA de l’Esbart Rocasagna de Gelida, de moment es manté a la plaça de la Vila el mateix diumenge però està previst que es traslladi a Cal Bolet en cas de pluja.

A causa de les previsions meteorològiques, el concert de la Camerata Penedès previst aquest diumenge, a les 7 de la tarda, a la plaça Jaume I, finalment es trasllada a la mateixa hora l’Auditori Maria Rosa Juncosa. El concert és gratuït per a tothom i no cal reserva prèvia.

L’últim concert de la temporada amb la Camerata Penedès i la virtuosa violinista d’Esparreguera, Maria Florea, s’iniciarà amb Introduction et rondo capriccioso de Camille Saint-Saëns i seguirà amb La vida breve – Danse espagnole, transcripció per violí i orquestra de Kreisler de l’òpera de Manuel de Falla. I finalment, el concert acabarà amb Suite Carmen de Rodion Shchedrin, basada en l’òpera Carmen de Bizet, que comptarà amb la col·laboració del duo de dansa vilafranquí Íor duo.

El mateix diumenge, la Camerata Penedès donarà a conèixer els quatre concerts que té previstos per a la temporada vinent i el públic interessat podrà adquirir les entrades dels dos primers o l’abonament Camerata Penedès.

Pel que fa l’espectacle d’ERA de l’Esbart Rocasagna de Gelida de moment es manté a la plaça de la Vila el mateix diumenge a les 6 de la tarda, però està previst que es traslladi a Cal Bolet en cas de pluja.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: