Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Procés participatiu al PSC

El PSC de Vilafranca obre un procés participatiu obert per debatre sobre el futur del partit, en el proper congrés de l’octubre

En les darreres setmanes el PSC de Vilafranca ha impulsat sessions de treball que han de permetre presentar aportacions al proper congrés del partit del mes d’octubre. <br />El primer secretari dels socialistes vilafranquins, Francisco Romero, comentava que el congrés ha de servir per renovar el lideratge i el projecte polític dels socialistes. Replantejar l’actuació davant de la situació de crisi econòmica, apostar per el compromís nacional i amb els ciutadans.
El procés que s’ha obert ha de permetre recollir les opinions de col·lectius i ciutadans a nivell individual entre els quals hi ha per exemple el col·lectiu Penedès Catalunya. Romero considera que s’ha de poder recollir totes les sensibilitats.

Des del PSC, el seu primer secretari remarca que la voluntat és aconseguir el màxim de participació que els ajudi a recuperar la quota política que han perdut en aquests darrers mesos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: