Dilluns, 13 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves de Vilafranca aprenen a cuinar sense pares en un taller que organitza la Diputació

Al llarg de tres dies un grup de joves de Vilafranca estan participant en aquest taller que organitza l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, amb la col·laboració de diferents ajuntaments.

En el cas de Vilafranca les tres sessions del curs s’han fet a les instal·lacions del Servei Prelaboral Entrem-hi.<br />Com explica la dietista i nutricionista que condueix les sessions, Berta de Buen, la principal intenció és facilitar als joves que hi participen eines per adentrar-se en els aliments equilibrats i les dietes.
El taller s’adreça a joves d’entre 12 i 20 anys que han mostrat el seu interès en posar-se davant dels focs per aprendre a cuinar. En el cas dels participants a Vilafranca, la valoració era del tot positiva, i com remarcaven dos dels participants, ja tenien un cert interès per la cuina. Adrià Nicolás i Paula Sigüenza

Una altra de les particularitats del taller és que els ofereix un receptari dels plats que s’elaboren; però al mateix temps hi ha la opció de entrar al web cuinasensepares.cat, on es poden veure vídeos de com es fan els plats.

Entre els plats que s’han fet a Vilafranca en aquest taller, tenim per exemple Salmó amb salsa tàrtara i gaspatxo.<br />Tot i que els participats consideren que les receptes que han practicat al taller poder ser realitzables a casa, els organitzadors remarquen que una de les parts que menys ha agradat és la que fa referència a recollir la cuina i rentar plats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: