Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP tramita ajuts per al lloguer d’habitatges per a joves

Els joves d’entre 22 i 30 anys que s’hagin emancipat recentment o que es vulguin emancipar poden sol·licitar al Servei Comarcal d’Habitatge la renda bàsica d’emancipació que atorguen la Generalitat i el Ministeri de Foment. <br />

Poden sol·licitar aquests ajuts els joves amb residència legal i permanent a Espanya, titulars d’un contracte d’arrendament per a un habitatge destinat a ser el seu domicili habitual i permanent, que puguin acreditar una vida laboral de 6 mesos previs a la sol·licitud i que no disposin d’uns ingressos bruts anuals inferiors a 22.000€.

Per als joves ja emancipats amb un contracte de lloguer de no més de 3 mesos d’antiguitat, la Generalitat i Foment atorguen ajuts de 210€ mensuals per al pagament del lloguer durant un màxim de 4 anys o fins que el beneficiari compleixi els 30 anys.

I per als joves que tinguin previst emancipar-se en el termini de 3 mesos, la Generalitat i el Ministeri de Foment també atorguen ajuts.

Tota la informació sobre la renda bàsica d’emancipació es pot consultar al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

<br />A més d’aquests ajuts, el Consell Comarcal disposa des de l’any 2006 d’una Borsa d’Habitatges de Lloguer per a ciutadans de totes dels edats.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: