Dimarts, 14 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el Festival de Música a les Vinyes amb dos pianistes invidents

El piano serà el protagonista a Torre-Ramona, a Subirats, en la novena edició del Festival de Música a les Vinyes que consta de dos concerts. <br />

Aquest dissabte, per primera vegada i en exclusiva a Catalunya, inauguren el festival amb un concert molt especial amb dos pianistes invidents, l’holandès Bert Van Den Brink i el català Ignasi Terraza, que interpretaran estàndards i temes propis, construint solos i melodies plenes d’expressivitat i ritme.

Després de l’actuació, hi haurà la ja tradicional degustació de caves de Subirats i es repetirà la novetat introduïda l’any passat de combinar cava i Préssec d’Ordal. El concert començarà puntualment a les 10 de la nit.  I per acabar, el dissabte 23 de juliol, actuarà Enrico Pieranunzi , pianista i compositor italià. Eduard Codina, organitzador del Festival de Música a les Vinyes, el defineix com un dels grans de l’escena jazzística mundial.

El Festival de Música a les Vinyes arriba a la novena edició mantenint l’essència i cuidant els detalls. Codina parla de festival de "delicatessen". Els dos concerts se celebren dissabte, a les 10 de la nit.

Les entrades es poden comprar al web del Patronat de Turisme de Subirats, www.turismesubirats.cat.  <br />El mateix dia del concert també serà possible la compra d’entrades amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas que hi hagi localitats disponibles. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: