Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien tanquen la FM dels Monjos

Alta participació i normalitat a totes les activitats han estat les tòniques destacades del segon cap de setmana d’actes en el marc de la celebració de la Festa Major dels Monjos. <br />

Els actes continuen avui. A les 5 de la tarda tindrà lloc una sessió de jocs tradicionals familiars a la Margaridoia; el Correbars blaugrana, a partir de les 8 del vespre; el Castell de Focs, que es llançarà a les 11 de la nit de davant l’església i un ball de vetlla amb el grup de versions Golden Resort.

Els actes de la Festa Major dels Monjos acabaran demà, festivitat de Santa Margarida, amb l’ofici a les 12 del migdia a l’església parroquial i l’actuació dels balls a la plaça de l’església, en acabar.<br />A les 7 de la tarda la cobla Rosaleda oferirà una audició de sardanes a la mateixa plaça i a les 10 de la nit la mateixa formació, en orquestra, amenitzarà el ball de Festa Major a la Margaridoia.

Els actes inclouran com a colofó final el concert dels penedesencs Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, a dos quarts de deu de la nit, a la plaça Pau Casals.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: