Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC considera els pressupostos de la Generalitat regressius, amb una retallada del 58% a l’Alt Penedès respecte l’any passat

<br />
El diputat del PSC Roberto Labandera ha volgut exposar a la seu dels socialistes a Vilafranca el seu malestar per el que ha qualificat de pressupostos clarament regressius i a més que castiguen a les famílies i serveis públics de l’Alt Penedès.

Concretament Labandera explicava que respecte les inversions que es van preveure el 2010, que eren més de 28 milions d’€; per aquest 2011 la previsió per la comarca no arriba als 12 milions.<br />A banda però d’aquesta important rebaixa en la inversió prevista, el diputat del PSC considera que és també molt greu el fet que inversions ja aprovades ara no hi siguin. Com a exemple parlava del segon ambulatori de Vilafranca, del qual Labandera diu que no hi ha cap partida prevista, i que no serà possible si no prosperen les esmenes que presentarà el PSC.
Parlava també Labandera del projecte de l’Escola Montcau d’Ordal que ja estava licitada i que ara ha desaparegut dels pressupostos; o l’escola Els Pins de Moja que tampoc compta amb cap partida. Des del PSC consideren que es tracta d’una manca de sensibilitat cap el territori.

Labandera remarca que es tracta d’uns pressupostos de tràmit, però als quals els falta compromís polític. Considera que es tracta d’una proposta que no servirà per solucionar la crisi, no ajuden al país ni als ciutadans.

Els socialistes catalans consideren que a més l’actual govern de CiU està aplicant tot un seguit de retallades a nivell general i de paralització de molts projectes que no son justificables, com ara els ajuts a les famílies amb nadons, que acaben perjudicant a tota la ciutadania, o la llei de vegueries que ara s’ha guardat en un calaix posant de manifest, deia Labandera, la nul·la voluntat de CiU de tirar endavant aquesta llei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: