Dimarts, 11 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les 4es Jornades de la Penedesfera aporten eines per sortir de la crisi

<p />Sota el títol "Vivències 2.0", el cap de setmana passat es va celebrar a la capital de l’Anoia aquesta trobada anual per, aprofitant la transversalitat d’internet i els mitjans de comunicació socials, mostrar les diverses experiències aplicades a tots els àmbits de la vida diària. 

Els ponents van compartir eines per sortir de la crisi o, tal com van definir alguns, el canvi d’època que vivim.  Així van destacar les activitats per mostrar l’utilitat de les TIC a nivell empresarial i d’activisme comunitari. 

Una referència constant van ser les acampades de protesta convocades a tot l’Estat a través de les xarxes socials i fins i tot a pocs metres de la seu de les Jornades de la Penedesfera, se’n feia una, a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada. Així doncs, els participants consideren que l’objectiu de posar en comú accions per millorar la societat mitjançant la xarxa va ser assolit.  

L’organització de les 4es Jornades de la Penedesfera va anar a càrrec de la Comunitat de Blocaires del Penedès i l’Ateneu Igualadí.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: