Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El plenari dels Monjos homenatja Jordi Girona, l’alcalde dels darrers 32 anys

<p />La corporació de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha homenatjat aquest dilluns Jordi Girona, que ha presidit el darrer ple ordinari de la legislatura i el seu últim com a alcalde, ja que no es torna a presentar a la reelecció.  

Girona accedí a l’alcaldia de Santa Margarida i els Monjos l’any 1979 i ha governat el municipi amb majoria absoluta fins l’actualitat.

Els grups polítics han donat suport unànime a una Declaració en la que es fa palès el "reconeixement institucional del Plenari de la Corporació Municipal de Santa Margarida i els Monjos, a Jordi Girona ", destacant el fet que ha treballat "amb il·lusió, des del debat i el diàleg" pel futur del municipi.

La declaració ha estat signada per tots els grups del consistori que han agraït la tasca de Girona al capdavant del municipi durant aquests 32 anys i han tingut paraules de reconeixement per Ramon Abelaira i Eulàlia Sendrós, els dos regidors que també abandonen el consistori després de diversos anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: