Dilluns, 3 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora Anti repressiva del Penedès considera que els seus membres estan perseguits per la seva feina social

Sota el títol de "Repressió en la lluita contra el racisme" la Coordinadora Anti repressiva del Penedès va fer una xerrada per exposar la situació dels encausats arran de la manifestació contra Plataforma per Catalunya.

De fet, un dels nou encausats penedesencs, el Bernat Cols, va comentar que des de la Plataforma consideren que estan imputats per la seva tasca en favor dels immigrants i de les seves condicions dignes.
La voluntat era informar dels fets que van succeir arran de l’acte que va organitzar Plataforma per Catalunya i de la manifestació que va organitzar l’Esquerra Independentista per protestar de la seva presència a la vila.<br />Cols comentava que de moment estan encara pendents de poder declarar, ja que el passat mes de setembre ni les autoritats ni PxC es van presentar a fer-ho, i son la part acusadora.

La xerrada es va organitzar dins dels actes de les Festes de Sant Raimon, i pretenia també explicar la situació dels 9 imputats i de les accions que es volen emprendre per donar-los suport.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: