Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Solidaritat Catalana a l’Alt Penedès no descarta presentar-se a les eleccions municipals

Deixa molt clar, però, que depèn de la decisió que prengui el Congrés Nacional de la formació que es celebrarà el proper mes de gener.

El coordinador a l’Alt Penedès del partit independentista, Fèlix Simón, ha explicat que la comissió de campanya a la nostra comarca es dissoldrà la setmana que ve. Un cop es faci això, tiraran endavant l’ordenament intern de la coalició. El procés començarà el proper 13 de desembre i està obert a qualsevol penedesenc que es vulgui sumar com a adherit o simpatitzant.
D’altra banda, passat el Nadal el partit celebrarà un Congrés Nacional on decidiran si presenten candidatures municipals o no. Un cop es prengui una decisió en ferm, la organització comarcal decidirà si es presenta a les municipals o no, i a quins municipis convé fer-ho i a quins no.  En tot cas, sempre es farà seguint la opinió majoritària dels adherits. Com dèiem, Simón no ha donat pistes de si finalment hi haurà una candidatura municipal a Vilafranca o algun altre municipi de la comarca tot i que ha deixat les portes obertes.

Simón també ha destacat que la proximitat és un factor molt important per Solidaritat, i que tots els temes els consultaran als adherits abans de portar-los al Parlament. En aquesta línia el coordinador comarcal ha explicat que a cadascun dels 4 diputats que han tret li correspondran una sèrie de comarques a les quals hi assistirà socvint per conèixer d’aprop els seus problemes. Per últim, la coordinadora comarcal  també ha volgut destacar els bon resultats que han obtingut a les eleccions al Parlament, i concretament al Penedès, on malgrat les limitacions, han tret més de 6.000 vots entre les 4 comarques. Pel que fa concretament a l’Alt Penedès han superat els 2.200 vots mentre que a Vilafranca, n’han tret 856, el que suposa el 5,25 per cent del total.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: