Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les dades d’atur de l’Alt Penedès tornen a ser positives

El mes de novembre es tanca amb una reducció de la llista d’aturats de 135 persones.

La xifra és molt reduïda , per bé que si es tracta d’analitzar el mes de novembre cal destacar que és una xifra positiva. L’Alt Penedès ha reduït la llista d’aturats passant de les 7.724 persones al mes d’octubre als 7.589 aturats del mes de novembre. Això sí, les dades continuen sent molt  elevades. D’altra banda però cal assenyalar que, amb l’excepció del passat mes d’octubre, l’Alt Penedès porta mig any reduint la llista d’aturats, és a dir creant ocupació, encara que de forma molt  moderada. Pel que fa a Vilafranca el mes de novembre s’ha reduït l’atur en 45 persones, i en aquests moments a la capital de l’Alt Penedès hi ha 3.230 aturats. Continuant per municipis podem assenyalar que a Sant Sadurní el nombre d’aturats del mes de novembre és de 666, havent-se reduït en sis persones les dades del mes anterior. A Santa Margarida i els Monjos es mantenen els 627 aturats i a Gelida els 477 aturats, quatre menys que el mes d’octubre.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: