Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Mossos d’Esquadra presenten el pla de Nadal

Els Mossos d’Esquadra presenten el pla de Nadal a les zones comercials de Vilafranca, que s’allargarà fins al setze de gener.

Els sotsinspector de l’Àrea Bàsica Policial Agustí Pàmies ha presentat avui a la comissaria de Vilafranca el dispositiu especial de seguretat que els Mossos d’Esquadra ja han començat a desplegar a les principals zones i eixos comercials de Vilafranca. El pla de Nadal ja funciona i es mantindrà actiu durant tota la campanya comercial nadalenca i de rebaixes. Per tant, s’allargarà fins al proper setze de gener.<br />Els Mossos d’Esquadra treballen actualment en tres grans eixos: les vies de comunicació i àrees de servei, les empreses dels polígons industrials i les zones comercials. En aquest darrer eix s’emmarca el pla de Nadal per evitar robatoris i incidents que es puguin derivar del gran volum de gent i l’alta activitat comercial que hi ha per aquestes dates pels carrers més comercials de les ciutats.<br />Agustí Pàmies explicava el funcionament del patrullatge que, bàsicament, es basa en oferir una presència constant perquè els ciutadans i els comerciants se sentin protegits.
El patrullatge es fa de manera coordinada amb les Policies Locals de Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida i els Monjos per tal que el dispositiu resulti més efectiu.

El dispositiu també representa informar els comerciants d’en què consisteix el pla i què han de fer en cas de trobar-se en una situació d’emergència. Aquest mateix matí, una parella de mossos d’esquadra informava als establiments del centre i repartia tríptics amb alguns consells.

Segons els Mossos d’Esquadra, la presència policial intensiva contribueix a prevenir i minimitzar l’activitat delictiva i a donar confiança a la ciutadania. També es fa una especial atenció al control de la venda ambulant no autoritzada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: