Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos aprova un pressupost de 7’8MEUR

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos va aprovar dimarts un pressupost municipal de 7’8 MEUR, xifra que representa una disminució del 6,8% respecte els comptes inicials d’aquest any.

<p />

Donat que segueix existint una situació econòmica complexa, el consistori ha decidit continuar plantejant la contenció dels comptes, tant en despesa com en inversions.

<br />Pel que fa a les inversions, destaquen una important reforma dels vestidors de la piscina municipal, la creació d’una zona destinada a aparcament de vehicles al barri de la Costa Daurada o la construcció d’una pista per a la pràctica de l’skate, una demanda sorgida del col·lectiu jove. També com a novetat s’establirà una xarxa local sense fils (Wi-fi).<br />També es duran a terme diverses obres adscrites al pressupost del 2010 com ara la remodelació de la plaça de la Costa Daurada i els seus entorns, la conversió en zona de vianants del carrer Raval de Sant Martí i l’ampliació de la Llar d’Infants de la Ràpita.

<br />Les despeses de funcionament dels equipaments augmenten lleugerament perquè es contempla la posada en marxa del nou Centre de dia per a persones grans, així com completar la reforma del Casal dels Avis. També augmentarà de forma significativa la partida destinada a finalitats socials i es mantindran els ajuts a entitats i associacions en termes similars als d’aquest any. <br />Els pressupostos han estat aprovats amb els vots favorables del grup municipal socialista i el d’Esquerra Republicana i amb el vot contrari del grup de Convergència i Unió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: