Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons carreguen la pira 6/6

Una curta cercavila i una sorollosa tronada va precedir dimecres al migdia l’actuació que posava el punt i final als actes de celebració dels 51 anys dels Falcons de Vilafranca.

 

Descartada prèviament l’escala d’onze, el repte passava per descarregar la pira 6/6 que només s’ha assolit per Festa Major; aquest any en dues ocasions. La pira va pujar ràpida, però molt moguda i finalment es va trencar. Els Falcons havien obert amb una escala de 10 i també van aixecar una piràmide drets de 5, dos tresos de sis nets simultanis, un aixecat per sota, així com pilars nets de 5 i de 4.
<div></div>
<br />La darrera actuació serveix per fer balanç d’una temporada que ha estat llarga, però amb bastants menys actuacions del que és habitual.  <br />El president dels Falcons, Iñaki Martínez, diu que s’ha assolit el nivell amb escreix i destaca les nombroses incorporacions, bàsicament de canalla.  La nova canalla necessita dedicació i hores, segons Martínez, però permet encarar el futur amb optimisme.

Dimarts, els Falcons van omplir aquest dia laborable enmig del pont amb el Falcotast, un acte que van incorporar l’any passat i que donada la seva bona acollida, han tornat a programar.  Famílies i públic de totes les edats van passar per la plaça de la Vila, al llarg de la tarda, a fer una copa de cava, amenitzada amb músiques, vídeos i fotografies relacionades amb els Falcons.<br />De tots els actes del 51è aniversari estan especialment satisfets de la novetat introduïda, la pujada a l’ermita de Sant Pau, una cursa que va trencar totes les expectatives amb 280 participants.<br />El president dels Falcons diu que té la continuïtat assegurada.

El Rally Falconer, que ha celebrat la dinovena edició, també ha batut rècords. En qüestió de cinc hores, van omplir.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: