Dissabte, 1 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 30 comerços participen als tallers del programa Modernitza’t

Més d’una trentena de comerços participen als tallers del programa Modernitza’t per parlar del marge comercial i les estratègies de preus.

La setmana passada, la seu del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca ha acollit els tallers del programa Modernitza’t, organitzats per la Cambra de Comerç i la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del mateix Patronat. En uns moments de crisi econòmica en què cau la facturació de les empreses, l’expectació creada per aquests tallers ha sobrepassat la oferta i uns trenta cinc establiments hi han participat.<br />Els tallers estaven impartits per l’assessor comercial de la consultora D’Aleph Xavier Soldevila, que comentava el que havien treballat i destacava que la principal preocupació dels comerciants és el descens de la facturació, sigui quin sigui el negoci.
Soldevila també afegia que cal que les empreses busquin un valor afegit per oferir al client i així ampliar el marge de benefici.

L’assessor va parlar, a més, de la gestió de compres i de les millores que es poden assolir amb la rotació de productes.<br />Des del Patronat de Comerç i Turisme, destacaven l’interès que havien despertat les sessions.

Les sessions ha comptat amb una participació molt diversa de comerços i empreses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: