Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca celebra la diada patronal per acostar la seva realitat a la ciutadania

La Policia Local celebrava aquest dimarts al teatre Cal Bolet de Vilafranca la seva diada patronal. Aquest acte institucional obert a tothom és una manera d’acostar a la ciutadania la tasca que fa la policia local però també té una càrrega simbòlica i una voluntat d’homenatge als mateixos agents i a altres persones que han demostrat el seu valor col·laborant amb ells.

<br />L’acte reconeix, a més, la col·laboració d’altres cossos de seguretat com els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. El cap de la Policia Local de Vilafranca Ramon Dosaigues destacava la transversalitat amb la qual treballen els agents de diferents cossos.
Dosaigues va fer un discurs en què va parlar dels valors que defensa la policia i va exposar la seva tasca en pro de la seguretat dels ciutadans recordant que durant aquest darrer any, han gestionat unes 1.500 denúncies. També va fer al·lusió a l’actual situació de crisi econòmica i als problemes derivats de la manca de recursos que s’han trobat els agents vilafranquins. En aquest sentit, Dosaigues diu que, com a treballadors públics, han de ser el més eficients possibles amb els recursos de que puguin disposar.

Durant l’acte obert a Cal Bolet, la Policia va distingir diversos agents dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de la mateixa Policia, en aquest cas per les seves actuacions durant aquest darrer any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: