Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Millores al funi durant dues setmanes

Des d’avui i fins el 3 d’octubre, Gelida celebra la Setmana de la mobilitat sostenible amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d’evitar l’ús del cotxe a favor de l’ús del transport públic i altres modes de transport més sostenibles. 

A Gelida s’intentarà potenciar l’ús del funicular per desplaçar-se fins a l’estació de Rodalies. Així, durant aquestes dues setmanes estaran en servei els dos vagons del funicular, quan normalment en funciona només un, i el bitllet del funicular serà integrat amb l’ATM.
Per altra banda, el Patronat d’Esports de Gelida organitza una bicicletada popular el diumenge 3 d’octubre. La sortida es farà a les 10 del matí des de la Plaça de la Vila i es farà un recorregut pels carrers i places de Gelida per acabar fent un circuit d’obstacles. A més, entre tots els assistents es farà un sorteig d’una bicicleta de muntanya. Per inscriure’s cal passar per les oficines del pavelló poliesportiu de Gelida o anar mitja hora abans de la sortida, a la Plaça de la Vila.

Finalment, la Policia Local de Gelida informarà a través de xerrades i conferències a les escoles i a l’institut de les mesures de seguretat que s’han de prendre quan es fa ús del transport públic o privat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: