Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC proposa convertir l’antiga caserna de la Guàrdia Civil en habitatges assequibles de lloguer per a la gent gran i els joves

Aquesta proposta sorgeix de la campanya porta a porta que els socialistes Vilafranquins estan fent des del passat mes d’abril per tots els barris de la vila.

<p />

De moment ja han anat a alguns blocs de pisos de les Clotes, l’Espirall, el Poble Nou, Sant Julià i la Girada, i ho continuaran fent fins a passar per tots, ja que els resultats han estat molt positius.

Les visites no es fan per sorpresa ja que uns dies abans alguns veïns s’encarreguen d’anunciar que el líder municipal, Francisco Romero, acompanyat d’algun altre membre de l’executiva socialista, visitaran el seu bloc de pisos. Les visites tenen com a objectiu potenciar la proximitat entre els ciutadans i els polítics i permeten la interacció per part de tots dos. El grup socialista explica les seves propostes, i els ciutadans també els traslladen les seves. Una d’aquestes és la de convertir la caserna de la Guàrdia Civil en habitatges de lloguer assequibles. Una altra de les demandes que més han fet arribar els ciutadans han estat els problemes derivats de la crisi econòmica. En aquest sentit  el grup socialista assegura que, per sortir-ne, cal tenir un model de ciutat clar i que Vilafranca ha de ser una vila emprenedora.

<br />Altres propostes que ha fet el grup socialista són la construcció de la segona biblioteca de Vilafranca al barri de l’Espirall, l’estació de regionals connectada a la de Rodalies Renfe, la urbanització del cobriment de les vies del tren o les ja conegudes demandes de l’equipament per a la gent gran a l’antic INCAVI i del centre comercial a la Girada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: