Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col.legi Santa Anna incorpora una Aula MAP

L’escola se suma als instituts Milà i Fontanals i Eugeni d’Ors, que continuen treballant en la implementació d’aquest tipus d’aula com a ferm recurs en l’estructura de centre.

Així el col·legi Santa Anna és el primer centre concertat de Vilafranca que aplicarà la metodologia de l’aprenentatge productiu pensat per a joves que pateixen, al llarg de tota l’escolaritat, una gran dificultat d’adaptació al sistema d’aprenentatge tradicional i que, per tant, es troben en risc de finalitzar l’ESO sense la corresponent acreditació.<br />L’escola de la Rambla de Sant Francesc ha estrenat l’Aula MAP aquest curs, després d’un període intensiu de formació i estudi per part de l’equip directiu i el professorat com explica el seu director i alhora tutor de l’aula MAP, Joan Sonet.
L’Aula MAP ha arribat a Santa Anna a proposta de l’Institut d’Aprenentatge Productiu de l’Ajuntament de Vilafranca que es fa càrrec de l’educadora especialista i de coordinar i supervisar les estades a les empreses. L’escola posa l’aula totalment equipada.<br />A les Aules MAP, l’activitat és eminentment pràctica, amb un ús intensiu dels ordinadors i d’Internet, i es desenvolupa tant dins com fora de l’aula, amb estades a empreses de la comarca.

Des de l’any 2002 i fins a l’actualitat, prop de 180 alumnes de Vilafranca han pogut formar-se a les Aules MAP. Un 85 per cent dels quals han acreditat l’ESO i han pogut continuar el seu itinerari formatiu a un nivell d’estudis superior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: