Divendres, 17 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Roig i L’Ombre de ton chien engresquen la primera sessió de la temporada del Cine Club Vilafranca

D’èxit es pot qualificar l’arrencada de la temporada de projeccions del Cine Club que es va fer ahir al vespre.

hi va haver una gran assistència de públic. Molts socis de l’entitat, però també persones que es van sentir interessades no només per la projecció de la pel·lícula "Gainsbourg (Vida de un héroe"), sinó també perquè s’havia anunciat que previ al film s’oferia un petit concert amb l’Anna Roig i L’Ombre de ton chien, que justament versiona en directe temes del músic francès.
El Cine Club Vilafranca va fer reviure Serge Gainsbourg , de la ma de l’Anna Roig i el seu grup, integrat pel Ricard Parera a la bateria, el Magí Batalla a la guitarra, el Carles Sanz als teclatsi el Carles Munts al contrabaix.

El públic que omplia el vestíbul del Casal s’ha va passar d’allò millor amb temes que es poden considerar clàssics de la cançó francesa.

Amb el concert i la projecció de la pel.lícula el Cine Club Vilafranca arrenca la temporada, que continuarà aquest mes de setembre amb les projeccions de El silencio de Loma el proper dijous 23 de setembre i Las vidas posibles de mister Nobody el 30 de setembre.<br />Cine Club mantindrà també aquest any el cicle cine O’cult, amb projeccions gratuïtes l’últim diumenge de cada mes al Forat del Pany i per aquest setembre està prevista la projecció de "La casa de los dibujos".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: