Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comencen les visites guiades a Santa Maria

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"><span lang="CA"></span></span></span>

<span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"></span></span><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"><span style="font-family: Times New Roman;">
<p class="MsoBodyText" style="margin: 0cm 0cm 0pt;" /><span lang="CA">Sota el títol de “Visita d’obra”, la Comissió Santa Maria 2020 posa en marxa durant aquest maig una sèrie de visites comentades per tal de conèixer de primera mà la seva evolució històrica i el seu patrimoni artístic.<span style="mso-spacerun: yes;"> </span></span>

<span lang="CA"><span style="mso-spacerun: yes;">
<p class="MsoBodyText" style="margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

<p class="MsoBodyText" style="margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA">Les visites, que s’ofereixen gratuïtament, es faran demà i els dissabtes 15, 22 i 29 del mes de maig, dins de la celebració del 725 aniversari de la col·locació de la primera pedra de l’actual església, el primer de maig del 1285.<span style="mso-spacerun: yes;">   </span></span>

<p class="MsoBodyText" style="margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA">L’hora d’inici de la visita serà les 12 del migdia, davant de la porta lateral de Santa Maria, i tindrà una durada aproximada d’una hora.</span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;"> </span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"><span lang="CA" style="font-size: 14pt; mso-bidi-font-size: 12.0pt;">Per una altra banda, la Comissió Santa Maria 2020 també disposarà d’una carpa a les Fires de Maig, on s’hi mostraran els plafons informatius del projecte i s’hi posarà a la venda el llibre “El patrimoni artístic de Santa Maria” al preu<span style="mso-spacerun: yes;">  </span>de 15€, una part dels quals es destinaran a les obres dels campanars i la creu de la façana.</span>

<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

</span></span>

</span></span></span></span>
<p class="MsoNormal" style="text-align: justify; line-height: 150%; margin: 0cm 0cm 0pt;"> 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: