Dilluns, 6 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La mostra de teatre infantil i juvenil acaba amb una segona tanda de representacions a Cal Bolet

El cap de setmana passat finalitzava la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil amb quatre obres més. Els entreactes van tornar a comptar amb les activitats d’animació amb el públic, que protagonitzaven Jordina Biosca i Iris Gayete.

<br />La Mostra de Teatre Infantil i Juvenil vol servir de plataforma perquè els infants i joves que fan cursos de teatre a les escoles puguin presentar el seu treball davant del públic, dalt de l’escenari d’un teatre, amb les condicions tècniques necessàries, perquè coneguin el funcionament d’una representació en tota la seva dimensió. <br />Un dels grups que va actuar aquest cap de setmana era el de l’escola Sant Elies, que portava a escena una versió del conte de Hans Christian Andersen La reina de les neus. El monitor d’aquest grup, l’Adrià Pujol, apuntava que en el seu cas, és complicat organitzar-se entorn a un text teatral perquè són molt gent.
En qualsevol cas, opina que poder actuar a Cal Bolet és tot un privilegi tenint en compte que normalment actuen a les instal·lacions dels respectius centres.

La Mostra ha congregat en total uns 800 espectadors entorn al teatre que desenvolupen les escoles i algun institut de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: