Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Grup Freixenet i els sindicats acorden un ERTO ETOP per a afrontar l’extrema sequera

Grup Freixenet compensarà a la plantilla afectada amb ajudes complementàries addicionals a les que l’empleat percep per part de l’Administració Pública.

Després d’una ràpida i constructiva negociació, Grup Freixenet i la representació social dels seus treballadors han arribat a un acord per a iniciar un règim de reducció de jornada per motius econòmics, tècnics i organitzatius o de producció (ERTO ETOP). El programa s’ha desenvolupat per a fer front a la falta de raïm i de vi base, provocada per l’extrema sequera que ve augmentant des de 2021.

L’ERTO ETOP afectarà als empleats de Freixenet S.A. i Segura Viudas S.A.U, que veuran reduïda la seva jornada laboral entre un 20% i un 50% entre el 13 de maig i el 31 de desembre de 2024. La intensitat de la mesura s’adaptarà segons l’època de l’any i els efectes derivats de la sequera.

A més del subsidi que els empleats afectats rebin per part de l’Administració Pública, Grup Freixenet els compensarà amb ajudes complementàries. Paral·lelament, també s’ha acordat protegir a determinats col·lectius, pagues extres i vacances.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: