Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots descarreguen tres castells de 7 en la primera actuació de la temporada

Un centenar de Xicots va encetar, el passat diumenge el calendari d’actuacions descarregant tres castells de 7: el 3 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el 4 de 7 i també el pilar de 5.

 

L’actuació es va fer a la plaça de la Maurina de Terrassa. En la primera ronda els Xicots van completar un solvent 3 de 7 que s’ha convertit en el primer castell d’aquesta temporada 2010. En la segona ronda es va afrontar el repte més important de la diada, el 4 de set amb agulla. Obert de mides es va haver de treballar a la descarregada del 4 però el pilar va permetre completar-lo. Finalment es van tancar les rondes de castells amb un 4 de 7 completat amb rapidesa. En la ronda de pilars es va descarregar el de 5.

Les altres colles que van participar a la diada van ser els amfitrions Minyons de Terrassa, que van completar la torre de 7, el 5 de 7, el 4 de 7 amb agulla i el pilar de 5, i la Colla Jove de l’Hospitalet que va fer el 3 de 6, 2 intents desmuntats de 3 de 6 amb agulla, el 4 de 6 i el pilar de 4.

En acabar l’actuació el cap de colla dels Xicots, Miquel Mata, va valorar com a molt positiva la diada i va anunciar el 5 de 7 com a proper repte per la diada de diumenge que ve a Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: