Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary Club Vilafranca destinarà la recaptació de la seva sisena nit solidària a Haití

La Nit Solidària és un esdeveniment que el Rotary Club de Vilafranca organitza des de l’any 2005, amb la intenció de recaptar diners per a causes solidàries o social, i que enguany arriba a la seva sisena edició.

En aquesta ocasió, i després que en els darrers anys els diners recollits es destinessin a projectes més propers al territori i relacionats amb diferents dolències; la intenció del Rotary és destinar la seva campanya a un projecte solidari amb Haití. Recordem que Haití es un dels països més pobres del món, i que la seva situació ha empitjorat molt després del terretrèmol que van patir ja fa alguns mesos.<br />Albert Morera, president del Rotary Club de Vilafranca, explica que finalment han optat per el projecte de la Fundació Vida i Esperança, una entitat que ja fa molts anys desenvolupa tasques humanitàries en aquella illa. Un fet que consideren des del Rotary pot ajudar a assegurar que els ajuts arribin a bon fi.
Des del Rotary han preparat tot un seguit d’actes que han d’ajudar a recollir diners per donar suport a aquest projecte de Vida i Esperança, consistent en la construcció i manteniment d’hivernacles a Haití. Entre les activitats destaca per exemple un concert i una exposició de quadres amb Dyango.

La Nit Solidària tindrà com acte principal un sopar espectacle obert a tothom que es celebrarà el dia 11 de juny a la societat La Principal el Casal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: