Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Divendres", de TV3, connecta cada tarda amb Vilafranca fins dijous

Divendres", el magazín de tarda de TV3, connecta amb Vilafranca fins dijous i hi participaran entre altres els Castellers de Vilafranca.

Ahir al matí s’enllestia el desplegament tècnic i humà, al capdavant amb la caravana mòbil de "Divendres", el magazín de tarda de Televisió de Catalunya, a la plaça Jaume I. Aquest és l’escenari des d’on cada tarda, des d’ahir i fins dijous, connectarà el programa amb el copresentador Espartac Peran, que serà entrevistat demà a les 11 del matí al magazín matinal de Ràdio Vilafranca "Plaça Penedès".

<br />"Divendres" s’emet des de dos quarts a cinc a les sis de la tarda i al llarg d’aquesta franja Espertac Peran conversa amb diversos convilatans i ressalta alguns dels atractius de la ciutat. Per exemple, tractarà del fet casteller. I per això, segons s’ha avançat, dijous s’emetrà un breu reportatge sobre el fundador dels Castellers de Vilafranca, Oriol Rossell, on també apareixerà l’actual cap de colla, David Miret. A més, a dos quarts de sis de la tarda, la colla farà un pilar de 5 en directe des de la mateixa plaça Jaume I. Molts convilatans es van acostar en aquest punt que al migdia ja quedava instal·lat per connectar-hi aquests quatre dies a la tarda.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: