Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jornada de formació de les OAC

Demà es fa una Jornada de formació del grup de treball de les oficines d’atenció ciutadana de la Federació de Municipis de Catalunya.

Demà dimecres, a les dependències municipals de la Fassina a Vilafranca, un total de 28 agents d’atenció o tramitadors, representants de 13 ajuntaments, realitzaran un curs de formació sobre "Qualitat i millora de processos en l’atenció ciutadana".
El curs, que es desenvoluparà de les 10 del matí a 2/4 de 6 de la tarda, serà impartit per Xavier Estivill, docent de l’empresa Momentum, d’acord amb el conveni de col.laboració entre l’ICE de la Universitat de Lleida i la Federació de Municipis de Catalunya, per a realitzar formació contínua a les persones d’aquests serveis municipals.

L’objectiu formatiu és una de les línies de treball, que s’ha marcat el grup de treball de les oficines d’atenció ciutadana, configurat dins de la Comissió de Participació i Democràcia Local de la Federació de Municipis de Catalunya.

Aquest curs, es repeteix en un total de 16 jornades formatives repartides per tot el territori català, i en aquest moment, hi han inscrites 256 persones dels serveis d’atenció ciutadana de tota Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: