Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum acull la presentació del llibre sobre la poesia de Milà i Fontanals que va obtenir el segon premi Penedès de l’Institut d’Estudis Penedesencs

La presentació es va fer divendres a l’auditori de Vinseum, i va comptar amb la presència de l’autor, de resposanbles de l’Institut d’Estudis Penedesencs i de Vinseum. L’obra, "Poesia catalana de Manuel Milà i Fontanals" de Ramon Marrugat, és un complet estudi sobre la breu obra poètica de Milà i Fontanals en llengua catalana.

Com explicava el mateix Marrugat abans de la presentació, el llibre recull tots els poemes escrits en català per Milà i Fontanals, explica com es generen i el perquè en un moment determinat escriu en català. Per Marrugat es tractava també de reivindicar la figura com a mestre de la poesia de Milà i Fontanals.
Marrugat ha realitzat una labor de cerca extraordinària i ha revisat tota la documentació i manuscrits que es conserven, un treball extens que ha portat a terme en el decurs d’anys i que l’i ha permès recuperar algunes petites produccions o fragments fins ara no conegut de la producció poètica de Milà.<br />En la presentació, un grup de cant coral va interpretar algunes de les composicions poètiques de Milà que havien estat musicades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: