Dimarts, 21 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Del profà i del sagrat": el lema de Videt 2010

El festival de vídeo i art Videt torna amb el lema "Del profà i del sagrat" i amb la voluntat d’arribar al major nombre de gent possible.

Des d’aquest divendres i fins al 21 de febrer té lloc a Vilafranca el festival de vídeo i art Videt 2010, que arriba a la seva sisena edició amb la voluntat d’aconseguir una major implicació de tothom. Aquest és el segon any que els festival s’allarga durant dues setmanes, fet que permet una major varietat de treballs i de formats per arribar cada cop a més gent. <br />Les exposicions, instal·lacions, performances i actuacions permetran conèixer diverses iniciatives on el vídeo i l’art barregen les seves fronteres amb moltes altres disciplines.<br />El país convidat aquest any és Alemanya i el lema que acompanya el festival és "Del profà i del sagrat". La intenció és descobrir que pot ser no hi ha tants límits entre una cosa i l’altra, com explica el coordinador de Videt Joan Raventós Estellé.

El Videt comptarà aquest any amb prop d’una vintena d’espais que acolliran vídeo instal·lacions i altres iniciatives que s’emmarquen al festival. Una de les instal·lacions centrals, que es podrà veure durant tots els dies, és la que protagonitza la vídeo artista Ester Xargai a la sala dels Trinitaris i que porta per títol "Afluències en confluències".

El Videt 2010 també comptarà amb conferències i tallers a l’escola d’art Arsenal. Més d’una vintena d’artistes i col·lectius participen en aquesta sisena edició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: