Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La prevenció de les malalties en la gent gran

El doctor Xavier Valls parla de la prevenció de les malalties en la gent gran i destaca que deixar la vida laboral ja suposa una millora en la qualitat de vida.

La secció de pensionistes del sindicat Comissions Obreres organitzava ahir a la tarda una xerrada per parlar de la prevenció de malalties de la gent gran. La conferència anava a càrrec del doctor Xavier Valls, metge de capçalera i especialista en medicina del treball.<br />El doctor Valls començava la conferència amb el dilema d’on situar l’edat en què la gent és considerada gran. Ell mateix, que va començar a exercir als anys vuitanta, ha experimentat un canvi substancial en aquest període de temps. Abans, la gent de 65 anys ja era gran. Ara, la gent de setanta anys fa una vida pràcticament normal. Valls es feia aquesta pregunta.
Un cop superada aquesta primera qüestió, el doctor va establir les bases de com prevenir les malalties en aquest segment de la població que cada cop és més nombrós.

Valls, que s’ha dedicat especialment a la medicina del treball, destacava que el fet de jubilar-se i deixar de treballar, ja suposa una millora substancial per a prevenir malalties i, per tant, en la qualitat de vida.

La conferència va servir per donar consells als assistents i que aquests millorin la seva qualitat de vida.<br />La xerrada tenia lloc a la sala tres de l’Escorxador de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: