Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La botiga al carrer del Centre Vila ha servit per treure les darreres ofertes de la temporada

La nova edició de la botiga al carrer organitzada per l’Associació de Comerciants Centre Vila ha funcionat segons les previsions.

 Tot i que alguns botiguers han notat un ritme de vendes inferior a altres anys, la valoració segueix sent positiva perquè la iniciativa permet desprendre’s dels productes de la temporada anterior a preus molt rebaixats i mostrar ja els de la nova temporada.<br />La dependenta Àngels Rius comentava precisament que les vendes estaven sent més discretes que en l’edició anterior però apuntava que el fet de sortir al carrer obre moltes portes tant a comerciants com a clients.

La botiga al carrer també és especialment interessant per als establiments que no estan situats al centre comercial més estricte, sinó a carrers propers. Això és el que destacava la Mònica Cabezas, venedora d’una botiga del carrer Beneficència, que també valorava en positiu la iniciativa.

Els comerciants també opinen que el fet de treure el producte al carrer permet que més gent es fixi en les ofertes. La Marina Tomàs explicava el cas de la botiga de llenceria on treballa.

La botiga al carrer va tenir lloc durant el divendres i també durant tot dissabte fins a l’hora de tancament dels establiments comercials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: