Dimecres, 15 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz escalfa motors

Les inscripcions de cellers al Vijazz ja estan plenes a pràcticament mig any vista de l’esdeveniment.

L’Acadèmia Tastavins té ja tota la maquinària en marxa per a preparar una nova edició del Caixa Penedès Vijazz, un esdeveniment que marida els vins i caves del Penedès amb el millor jazz de l’actualitat.<br />El Vijazz és una iniciativa del tot consolidada que ja compta amb un bon nombre de cellers presents en totes les edicions per a donar a conèixer els seus productes. Des de l’organització, limiten les inscripcions en 45 perquè no volen un creixement desmesurat de la fira. Ara, a mes de febrer, pràcticament sis mesos abans de les dates habituals de l’esdeveniment, principis de juliol, les inscripcions ja estan més que tancades i hi ha una llista d’espera per si algú no pogués assistir a darrera hora.
Des de l’organització insisteixen en què la fira ha de mantenir la seva personalitat. Una personalitat que és la font de l’èxit i la consolidació de la iniciativa.

Les figures que actuaran al Vijazz 2010 es donaran a conèixer més endavant. Pel que fa a les novetats, es confirma que la fira es quedarà definitivament a la Rambla de Nostra Senyora i s’estrenaran unes fonts especials per netejar les copes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: