Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mas Albornà tanca la celebració dels seus 40 anys amb un acte amb alcaldes i representants d’empreses amb les quals treballen

Al llarg del 2009 la Fundació Privada Mas Albornà ha estat commemorant els seus 40 anys d’existència, amb diverses activitats que han servit per donar-se a conèixer com a entitat i presentar també les diferents tasques que duen a terme per tal d’afavorir la integració i la normalització de les persones amb discapacitat.

Les celebracions de l’aniversari s’han tancat aquesta setmana amb un acte en que hi ha participat alcaldes i empreses de la comarca amb les quals treballa la Fundació. El president de la Fundació Mas Albornà, Martí Soler, comentava que es tractava de les empreses i entitats que els havien donat confiança en els seus inicis, i que confirmaven ara que les persones que treballen a la Fundació poden fer una bona feina.
D’alguna manera aquest és el present de la Fundació, però de cara al futur més immediat la voluntat és ampliar serveis a empreses i ajuntaments, buscant noves línies d’actuació per poder continuar donant oportunitats de feina als seus usuaris.

En l’acte que es va fer a les instal·lacions de Bodegues Torres a Pacs, es va fer una fotografia de família amb els representants de la Fundació i de les administracions i empreses amb les quals col·laboren. A banda, es podia veure també una exposició que mostra l’evolució d’aquests 40 anys, les feines que s’han anat fent i les persones que hi han participat.<br />La Fundació Mas Albonrà en aquests moments disposa d’una àrea assistencial amb un centre ocupacional i una llar-residència i de lleure. L’àrea empresarial ofereix d’enclavaments laborals, serveis de manipulats, serveis ambientals i diversos serveis adreçats a municipis com ara neteja viària, jardineria, i pintura i manteniment urbà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: