Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Chacón valora la seva experiència a Vilafranca

Ramon Chacón valora la seva experiència a la comissaria de Vilafranca després de dues setmanes com a nou sots cap de comissaria de l’Hospitalet.

La setmana passada ja us comentàvem que Agustí Pàmies ha substituït Ramon Chacón com a sots inspector de l’Àrea Bàsica Policial de l’Alt Pendès. Chacón, però, va tornar la setmana passada a Vilafranca i va aprofitar la visita per valorar la seva experiència a la comarca de l’Alt Penedès tot comparant-la amb la nova conjuntura que viu a la comissaria de L’Hospitalet de Llobregat, on des de fa dues setmanes exerceix com a sots cap de comissaria. Chacón apunta que les dues destinacions són completament diferents. A l’Alt Penedès, hi ha molt de territori i poca població, amb vint-i-set ajuntaments als quals donar servei. En canvi, a L’Hospitalet, en un territori petit es concentren molts ciutadans i els problemes de convivència són més habituals. Per això els delictes més freqüents a cada zona són diferents.

Chacón també feia una valoració a nivell personal de la seva estada a la comissaria de Vilafranca.

Ramon Chacón va entrar de sotscap a Vilafranca l’1 de novembre del 2007, el mateix dia en què es van desplegar els Mossos d’Esquadra a la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: