Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La cavalcada de Reis arribarà aquest any pel barri de la Girada

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Vilafranca el 5 de gener, a les 6 de la tarda i ho faran pel barri de la Girada, concretament a la seva rambla principal.

Arribat a la Plaça dels Països Catalans, el seguici reial girarà per l’avinguda d’Europa cap a l’avinguda de Vilanova, girarà cap el carrer del Comerç per continuar pel carrer Santa Digna des d’on girarà cap a la plaça de l’Estació. Des d’aquí es dirigirà cap a l’avinguda de Barcelona, passant pel carrer de Misser Rufet, i continuarà per la rambla de Nostra Senyora fins al carrer de Sant Joan per on farà entrada a la plaça de la Vila. Allà els Reis seran rebuts a l’Ajuntament i oferiran el seu missatge al públic. <br />
Després que l’alcalde els hagi lliurat les claus de la ciutat, el seguici dels Reis Mags enfilarà amb el seu seguici el carrer de la Cort cap a la font dels Alls i recorrerà els carrers General Prim i Hermenegild Clascar, des d’on començaran a visitar totes les cases per portar els seus presents.<br />Ahir, el Patge Raimon va ser al barri de la Barceloneta Sant Magí per recollir les cartes dels nens i nenes. El Patge va explicar que avui passa pel Diverhivern i pel barri de La Girada i que torna el dia dos gener al teatre Cal Bolet. A més, insistia en el recorregut de la cavalcada.

Entre les novetats d’aquest any, el grup de música que obre la cavalcada estrenarà vestuari, uns vestits que Ses Majestats han encarregat a la dissenyadora vilafranquina Blanca Farré.

Aquesta formació musical també s’ha ampliat de 4 a 6 intèrprets, amb l’objectiu d’oferir un major lluïment per anunciar l’arribada dels Reis. Cal remarcar, d’altra banda, que els caramels que es llançaran durant la Cavalcada de Reis seran sense gluten.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: