Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cagatió solidari organitzat per Càritas fa una col·lecta pel Banc d’Aliments

Malgrat que aquest cap de setmana, i concretament dissabte, hi havia moltes activitats a Vilafranca per als més petits, van ser molts els nens que fer cagar el tió a la plaça de vila. <br />Sota el lema "Porta-li menjar al Tió!" i aprofitant que s'acosten les festes nadalenques, Càrites Interparroquial va organitzar un Caga [...]

Malgrat que aquest cap de setmana, i concretament dissabte, hi havia moltes activitats a Vilafranca per als més petits, van ser molts els nens que fer cagar el tió a la plaça de vila. <br />Sota el lema "Porta-li menjar al Tió!" i aprofitant que s’acosten les festes nadalenques, Càrites Interparroquial va organitzar un Caga Tió solidari on tots els nens que el volien fer cagar, havien de dur un aliment a canvi. <br />Per la seva banda, el regal que obtenien els nens eren uns retallables dels 3 reis per als més petits, i d’una maqueta de la basílica de Santa Maria per als més grans. <br />L’objectiu és que els pares passin una estona amb els nens i els ajudin a fer el retallable.
A banda dels productes típics nadalencs també es necessitaven tot tipus de conserves, oli, pasta, llegums, arròs, sucre i altres aliments de primera necessitat.<br />L’acte comptava amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca, les Associacions de Veïns de Vilafranca, Lacanalla, la Creu Roja i el Grup d’Esplai Parroquial (GEP).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: