Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de parelles lingüístiques han iniciat una nova temporada coincidint amb l’inici dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística

Aquesta setmana s’ha fet la presentació de la nova temporada dels voluntaris lingüístics que impulsa el Centre de Normalització Lingüística en aquest cas des de l’Alt Penedès.

Com explicava la coordinadora del voluntariat lingüístic a l’Alt Penedès, Gemma Garcia, en aquesta ocasió hi ha de moment unes 100 parelles, però poden ser més al llarg del curs. Recordava també que en aquests moments els falten alguns voluntaris catalanoparlants.
A banda de les trobades setmanals per practicar el català, els voluntaris organitzen diverses activitats al llarg del curs que serveixen per ajudar a fer més pinya entre els voluntaris. A més per exemple es fa un taller de teatre i hi ha la possibilitat de participar en la coral del barri de la Girada.

La presentació del nou curs del voluntariat lingüístic, a banda de servir per que es coneguessin les parelles lingüístiques, va servir també per presentar el DV D de la trobada que es va fer l’estiu a Olèrdola per cloure el curs passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: