Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les ONG’s presenten els projectes del 2007 subvencionats per l’ajuntament de Vilafranca

Al llarg de tot el mes d’octubre s’està celebrant el SOLIDARITATS 2009, la cita anual que Vilafranca té amb la solidaritat i la cooperació.

Organitzada per la plataforma ciutadana Vilafranca Solidària i amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca i la Diputació de Barcelona, el SOLIDARITATS 2009 compta amb una sèrie d’activitats que giren al voltant del lema Fem pinya per la Pau!<br />
En el marc del SOLIDARITATS també té lloc la presentació dels projectes que les entitats i ONG’s vilafranquines han tirat endavant amb subvenció de l’ajuntament. Aquesta presentació pública es divideix en dos dies. El primer era dimarts i eren el Grup Tercer món Mans Unides, l’Associació d’Amics de Puerto Cabezas i Creu Roja els qui presentaven els seus projectes. Dimarts vinent serà el torn d’ACAPS Wilaya Alt Penedès, Cooperacció i Entrepobles.<br />Des del Servei de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Ajuntament, Iolanda Duque comentava que aquest acte busca la transparència.

El SOLIDARITATS 2009 compta amb diverses activitats tot el mes però serà el diumenge 25 d’octubre quan se celebri una jornada festiva amb tallers infantils, una fira d’ONG’s i entitats, un dinar popular i una gimcana entre altres coses.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: