Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La primera Jornada pels Drets Socials analitza la realitat a Vilafranca

Una seixantena de persones analitza la realitat social en la primera Jornada pels Drets Socials celebrada aquest dissabte a Vilafranca.

L’esquerra independentista, que engloba diferents organitzacions com Endavant, la CAJEI, i la CUP, organitzava dissabte la Jornada pels Drets Socials, que tenia lloc a l’Escorxador. L’objectiu d’aquesta trobada era el debat i la reflexió de tots els col·lectius sobre la realitat socioeconòmica actual perquè en un futur es pugui crear una Assemblea pels drets socials a Vilafranca. Unes seixanta persones hi van participar, no només per a sentir les conferències programades sinó també per a fer-hi les seves aportacions, fet que, des de l’organització valoren molt positivament. El coordinador de la jornada Robinson Silva ho explicava poc abans d’acabar.

La jornada va comptar amb diverses conferències d’especialistes com el sociòleg de la Universitat Autònoma de Barcelona Pepe Adelantado o el responsable de l’Observatori dels Drets humans de Terrassa Joan Tamayo. També es van crear quatre grups de treball entorn a quatre temes centrals: el treball digne, la sanitat pública, l’educació pública i l’habitatge. Aquests grups van treballar específicament sobre cada tema per a generar idees que puguin ajudar a la constitució de l’Assemblea pels drets socials a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: