Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor Aureli Ruiz reconeix els problemes que pateix la Girada

El regidor diu que ja estan actuant en aquells que depenen directament de l’Ajuntament

En resposta a les queixes que feien els veïns de la Girada la setmana passada sobre l’estat d’alguns carrers de la part nova del barri, el regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, Aureli Ruiz, ha reconegut que aquest barri pateix diverses incidències, en gran part, degudes a la gran quantitat d’obres inacabades. Tot i així, l’Ajuntament ja treballa en alguns d’aquests aspectes
D’altra banda també ha reconegut que aquest no és només un problema que afecti al barri de la Girada. De fet, els serveis urbans i tècnics de l’ajuntament reben al voltant de 13.000 incidències anuals, és a dir, entre unes 60 o 70 diàries. Per aquest motiu, el regidor creu que és important la col·laboració de la ciutadania i de les associacions perquè comuniquin aquestes incidències directament a l’ajuntament o a través de l’oficina de la via pública. Tot i així és difícil inspeccionar-ho tot.

Ruiz també comentava que els constructors tenen un termini de 2 anys per fer la construcció i que algunes encara no han sobrepassat aquest límit. Abans de començar, però, han de dipositar una fiança que l’ajuntament pot executar en el cas que l’empresa constructora entri en fallida. Ara mateix, l’ajuntament ja està fent requeriments a algunes d’aquestes empreses, però en el cas que no hi hagi resposta, hauran d’utilitzar els diners de la fiança per arreglar els problemes del barri. <br /> <br />Pel que fa a les zones de plataforma única, confirma que no s’hi pot aparcar però que encara són zones noves i que a partir d’ara actuaran amb més contundència i limitaran la zona d’estacionament.

Per últim, pel que fa al tema dels arbres, cal dir que ara no és el moment de plantar-los, i que s’ha d’esperar a que faci més fred. Malgrat tot, el regidor de Serveis Urbans i Mobilitat, ha reconegut que fins aleshores ho hauran d’adequar d’alguna manera que no afecti als veïns.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: