Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca -Alzheimer Penedès inicia les activitats del nou curs

L’associació Llambrusca – Alzheimer Penedès torna a començar les seves activitats amb algunes modificacions. La novetat més important és l’ampliació de l’horari dels tallers d’estimulació cognitiva, que, de fet, es converteixen en "Tardes d’animació estimulativa".

Les "Tardes d’animació estimulativa" pretenen oferir una sèrie d’activitats útils, agradables i divertides a totes les persones que pateixen algun tipus de demència en fase inicial. Així, a part d’exercicis d’estimulació cognitiva, entrenament de la memòria i rehabilitació, s’hi faran altres activitats com manualitats, jocs i entreteniments, cant coral o xerrades.

Les "Tardes d’animació estimulativa" funcionaran, a partir del 14 de setembre, cada tarda, de dilluns a divendres, de 2/4 de 4 a 2/4 de 8. Els usuaris tenen la possibilitat d’assistir-hi dues, tres o cinc tardes a la setmana.

Recordem que l’associació continua amb el seu servei d’acollida, cada dimecres de 4 a 7 de la tarda, al seu local de Vilafranca, a la plaça del Penedès, número 3, 2a planta. Allà s’hi pot dirigir tothom que hi estigui interessat per rebre informació sobre les diferents activitats que organitza.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: