Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació de veïns de la Girada demana responsabilitats pel mal estat d’alguns carrers

Voreres aixecades i amb obstacles, arbres sense plantar i solars abandonats són alguns dels exemples de la deixadesa que es perceb al barri, principalment a la part nova.

L’origen d’aquesta situació prové de l’abandonament de molts edificis que encara no s’han venut i que resten buits. Però aquest no és l’únic problema que denuncien sobre el mal estat del barri. Els cotxes aparquen sobre les voreres com a pràctica habitual perquè no existeix cap separació amb la via i la policia no ha dit mai res als propietaris dels vehicles mal aparcats. Aquest però és un problema que esperen solucionar quan arribi la policia de barri. <br />La presidenta de l’associació de veïns destaca que no es posen d’acord amb qui ha de solucionar la deixadesa que es viu al barri, però que en cap cas els residents n’han de patir les conseqüències. D’altra banda hi ha un gran nombre de solars sense edificar amb material de construcció abandonat i ,fins i tot, en alguns d’ells s’han detectat problemes de rates. Altres obstacles que es troba la gent caminant per la vorera són fanals trencats, pals i quadres de la llum al mig del carrer, o un forat que porta més de 20 dies amb una senyal de perill però que segueix sense arreglar. <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: