Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La revista El Martinet organitza una caminada a Les Fonts de les Dous, de Torrelles de Foix

Desprès de l’aturada estival de l’activitat de Tot Passejant pel Municipi, des del Martinet tornen a programar les caminades dominicals per fer una passejada pels camins rurals del municipi.

Començaran aquest diumenge per anar fins a Les Fonts de les Dous i gaudir d’aquell indret arbrat i farcit d’aigua, on les seves fonts tornen a rajar i donen aigua a tots els visitants.<br />La sortida serà a les 9 del matí des del Parc de la Pau de Sant Martí Sarroca. La caminada, és molt planera i sense dificultats. Recomanen anar ben calçat i portar aigua i l’esmorzar. L’arribada és prevista per abans de les 2 de la tarda. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: