Diumenge, 28 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La notícia del 3 de 9 amb agulla folrat dels verds ha estat la més vista en el web de ràdio i televisió Vilafranca aquesta Festa Major

A banda de l’audiència fidel a Ràdio i Televisió Vilafranca, també són molts els internautes que connecten un moment o altre al dia al web de l’esmissora i cadena vilafranquines.

Al llarg de la Festa Major alguns vilafranquins i penedesencs que viuen fora del territori ens van fer arribar comunicacions on ens feien saber que gràcies a l’àmplia cobertura informativa podien viure la més típica milers de quilòmetres enllà. <br />Era el cas de Marc Perelló i família que viuen des de fa dos anys a Mumbai, l’Índia, i per segon any consecutiu ens segueixen on line. <br />Com també la Roser Biosca i Soler des de Muscat, Omán, que ens comentava textualment: "Per als que estem lluny és molt gratificant poder-ho viure en la distància" i ens afegia que intentaria seguir tants actes com pogués a través del web. <br />Aquests són només dos exemples dels centenars d’internautes que s’han connectat al nostre web. Us en podem ja facilitar dades concretes. <br />Des dels 24 d’agost fins al 6 de setembre la pàgina web de Ràdio i Televisió Vilafranca ha registrat unes 11.500 visites. Durant la Festa Major passada s’han fet fins a 4.700 visites a l’emissió on line de televisió. I la notícia més visitada amb més de 1.100 consultes ha estat la del 3d9 amb l’agulla folrat dels Castellers de Vilafranca. <br />Pel que fa la secció de la Festa Major (a la carta) s’han registrat unes 1.300 visites. Els països des d’on ens han visitat són molt diversos: des dels Estats Units, França, Alemanya, Brasil, Mèxic o Xile.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: