Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La model Elisabeth Reyes serà la reina del cava de la setmana del cava

La Confraria del Cava Sant Sadurní ha escollit la jove model malaguenya Elisabeth Reyes per ser coronada enguany Reina del Cava de la Setmana del Cava, que aquest any celebra ja la seva 28a edició.

La Miss España 2006 Elisabeth Reyes rellevarà doncs la gimnasta Almudena Cid en el regnat del Cava en ser coronada Reina del Cava 2009 el dissabte 10 d’octubre a Sant Sadurní. Elisabeth Reyes va néixer el 25 de març de 1985 a Málaga, ciutat de la qual també n’és Miss. A banda de treballar de model, ha participat també en diversos programes de televisió.<br />La Confraria del Cava presentarà el programa d’actes i el cartell de la XXVIII Setmana del Cava en l’acte que tindrà lloc al remodelat Auditori de Caixa Catalunya de La Pedrera de Barcelona el proper dilluns. En aquest acte es presentarà també la imatge del cartell de la XXVIII Setmana del Cava, que aquest any ha estat creat per l’il·lustrador, pintor i dissenyador de moda Jordi Labanda.<br />A més del cartell, el president de la Confraria del Cava, Pere Bonet, i altres representants de l’entitat i del sector, presentaran els actes que omplen el programa de la XXVIII Setmana del Cava que aquest any té la particularitat que s’allarga més de l’habitual ja que es celebraran actes des del dimecres 7 d’octubre, quan es celebrarà el XXVII Congrés Internacional del Cava, fins el dissabte 31 d’octubre, quan es celebrarà la solemne cerimònia d’Investidura Tardoral.
La Confraria del Cava de Sant Sadurní juntament amb Octagon Esedos, i amb el patrocini de Caixa Penedès, organitzen la III Cursa Solidària País del Cava que es correrà el diumenge 25 d’octubre. Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, torna la III Cursa Solidària País del Cava amb l’objectiu de donar a conèixer el món del cava i alhora col·laborar amb una causa solidària com és la Marató de TV3, que enguany va dirigida a les malalties minoritàries.<br />Ja es poden formalitzar les inscripcions a la cursa a través de la pàgina web de Caixa Penedès, cal accedir al banner de la cursa solidària i omplir un senzill formulari. El preu de la inscripció és de 5 euros i l’import es destinarà íntegrament a la Marató de TV3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: