Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca Virtual ha desenvolupat cursos durant el mes de juliol

Els nous cursos d’iniciació i aprofundiment en TIC s’han complementat amb cursos del processador de textos Writer i del programa de tractament d’imatges Gimp.

L’oferta formativa ha contemplat també la possibilitat de fer ús de l’Apren TIC, una opció formativa basada en l’aprenentatge personalitzat, on cadascú treballa de forma autodidacta i poden preguntar els dubtes que tenen a una monitora.<br />Els cursos han tingut una bona rebuda per part dels participants. La responsable de formació de Vilafranca Virtual Meritxell Carbó comentava que la gent de més de cinquanta anys conforma el perfil més habitual dels cursos.
A banda de la varietat d’edat dels participants, també hi ha molta varietat a nivell de formació. Hi ha qui ja té una base considerable i hi ha qui s’introdueix en el món de les noves tecnologies. Aquest darrer perfil és el majoritari.

Un cop acabats els cursos del juliol, el servei Vilafranca Virtual romandrà tancat per vacances des de dilluns que ve fins al 6 de setembre.<br />A partir del dia 7 de setembre obrirà de nou les seves portes, amb un horari d’atenció al públic restringit, matins de deu a una, i a partir del 14 de setembre, en l’horari habitual, matins de deu a una i tardes de quatre a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: