Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Recomanacions per evitar els robatoris durant les vacances d’estiu

La policia local de Vilafranca fa diferents recomanacions per prevenir els robatoris a les vacances.

<p />

Comencen les vacances per a molts treballadors, i també comença l’època en què els lladres aprofiten per entrar a les cases buides. Per aquest motiu el cap de la policia local de Vilafranca, Ramon Dosaigues ha volgut fer algunes recomanacions tant a aquelles persones que marxen de viatge, com per a aquells qui es queden a casa.

A banda d’aquests consells, un dels llocs on també es produeixen més robatoris és a les àrees de servei, mentre fem les parades per descansar, en aquest cas, també cal prendre algunes mesures preventives. També recomanen a aquells que viatgin en transport públic que tinguin controlades les seves pertinences en tot moment i que no portin gaires diners en metàl·lic. Per últim, els que no marxen de vacances i es queden a casa també han de prendre certes mesures, especialment si es tracta de deixar entrar a gent desconeguda als habitatges.

Totes aquestes recomanacions poden servir per evitar robatoris i poder gaudir dels dies de vacances amb més tranquil·litat. Recordem que el telèfon de la policia local de Vilafranca és el 93 892 38 38.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: