Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jordi Raventós és el pregoner de Sant Pere Molanta

La Festa Major del municipi s’iniciarà amb el pregó del sumiller, guanyador del prestigiós concurs Nas d’Or, Jordi Raventós.

Fill de Cal Piques, Raventós regenta un hotel-restaurant a Banyeres del Penedès. L’acte es farà a les deu del vespre a la Sala i el seguirà el castell de focs. Les activitats es succeiran des del dijous de la setmana vinent i tot el cap de setmana fins el dilluns 17. Als actes més tradicionals de la festa com la cercavila i el correfoc, les més lúdiques com l’empalmada i les matinades, es succeiran amb la copa Olèrdola de futbol i la projecció de la pel·lícula "Ice age 3. L’origen dels dinosaures". La festa clourà a el partit de futbol entre solters i casats a dos quarts de nou del vespre i la traca de fi de festa a la mateixa pista.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: